اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان

اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان

آموزش اداری
1403/12/19
اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان
اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان

رَمَضان یا رَمَضانُ المُبارَک نهمین ماه قمری که روزه در آن بر مسلمانان، واجب است. در روایات، فضائل متعددی برای ماه رمضان گفته شده و این ماه، ماه میهمانی خدا، ماه رحمت و مغفرت و برکت و بهار قرآن خوانده شده است. براساس احادیث، در این ماه درهای آسمان و بهشت گشوده و درهای جهنم بسته می‌شود. شب قدر که نزول قرآن در آن شب بود، در این ماه قرار دارد.

ماه مبارک رمضان ماه مهمانی حق تعالی است. درنتیجة این ضیافت، انسان رسالتی چند بعدی در ادای فرایض واجبات می یابد. از یکطرف شناخت هویت صبر و شکیبایی انسان، از طرفی ترسیم معنویت انسانها در روابط خانوادگی واجتماعی، از بعدی نفی تجددات و تجملات دنیوی، کسب تعادل جسمی، عصبی، روحی، روانی و از نگاهی دیگر همخانگی با آنان که سفره شان در تمنای تأمین نیاز های غذای روزانه چشم به راه است.

 

شما هم نظر دهید

نام:
ایمیل (نمایش داده نمی شود):
آدرس وبسایت یا وبلاگ (در صورت تمایل):
متن نظر:
«لذت آموزش مجازی را با ما تجربه کنید»
شرکت توان آفرین وستا با هدف ایجاد تغییر و در جهت توسعه و بهبود شایستگی فراگیران تاسیس و در راستای انجام رسالت خود افزون بر صداقت کاری، از کادری کاملاً کارآزموده و با تجربه و همچنین پیشرفته ترین تجهیزات آموزشی برخوردار است.

ارتباط با توان آفرین وستا:

ورود ثبت نام راهنما ارتباط با ما
نماد اعتماد
© کلیه حقوق محفوظ و متعلق به شرکت توان آفرین وستا می باشد.